Σολωμού 40 Κύπρου 12133 Περιστέρι
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+302105148911
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συνεργείο BMW

 
 
Συνεργείο BMW
 
 
 
Το συνεργείο αυτοκινήτων Καμπέλος στο Περιστέρι αξιοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνογνωσία και πραγματοποιεί βελτιώσεις και μετατροπές στο αυτοκίνητό σας. Για εσάς, που το αυτοκίνητο είναι απόλαυση και αναζητάτε κάτι παραπάνω από αυτό, το συνεργείο μας μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας και να σας δώσει λύσεις, σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες τιμές.

Είμαστε από τους πρώτους επισκευαστές BMW, με πολυετή παρουσία στον χώρο των αυτοκινήτων BMW & ΜΙΝΙ αλλά έχουμε κατακτήσει και την απόλυτη αποδοχή του χώρου των εξειδικευμένων επισκευαστών. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες όσον αφορά την επισκευή, συντήρηση και βελτίωση του αυτοκινήτου σας, σε ένα ευπρόσδεκτο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον.
 
 
 
 
Στον χώρο μας θα βρείτε άριστη εξυπηρέτηση, με ευχάριστη διάθεση. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις στον τομέα του αυτοκινήτου και χρησιμοποιούμε διαγνωστικά τελευταίας γενιάς. Παρέχουμε:

  • Διαγνωστικό έλεγχο
  • Ειδικά εργαλεία
  • Αξεσουάρ
  • Ανταλλακτικά

Στην BMW ΚΑΜΠΕΛΟΣ γνωρίζουμε καλύτερα από όλους τι χρειάζεται το αυτοκίνητό σας και παρέχουμε 100% εγγύηση για όλα τα ανταλλακτικά και την εργασία, αλλά και εκπτώσεις έως και 30% (στην εργασία και στα ανταλλακτικά).
Με εμπειρία 40 ετών και εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του γερμανικού ομίλου BMW, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ό,τι χρειάζεται το αυτοκίνητο σας!
 
 
Συνεργείο BMW
 
 
Συνεργείο BMW