Σολωμού 40 Κύπρου 12133 Περιστέρι
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+302105148911
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συνεργείο Αυτοκινήτων Καμπέλος | Περιστέρι

 
Το συνεργείο αυτοκινήτων Καμπέλος βρίσκεται στο Περιστέρι και διαθέτει εμπειρία 40 ετών & εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του γερμανικού ομίλου BMW. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ό,τι χρειάζεται το αυτοκίνητο σας, από το τακτικό service μέχρι την αντιμετώπιση της πιο δύσκολης βλάβης.

Στο κατάστημά μας στο Περιστέρι διαθέτουμε την πιο προηγμένη τεχνολογία και τον πιο εξιδεικευμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να ολοκληρώσουμε και την πιο δύσκολη εργασία. Στο συνεργείο αυτοκινήτων Καμπέλος φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες μας, το προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς και έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε αποτελεσματική & οικονομική εργασία και να γίνουμε... οι καλύτεροι φίλοι του αυτοκινήτου σας!

Σας εγγυόμαστε την άρτια & ασφαλή επισκευή του οχήματός σας και σας παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες απαλλάσσοντάς από το άγχος, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες και πάντα σε λογικές τιμές. Αναλαμβάνουμε:

  • Επιδιόρθωση αμαξώματος
  • Πλήρη ανακατασκευή αμαξώματος μετά από ατύχημα
  • Διεκπεραίωση της ζημιάς από την ασφαλιστική σας εταιρία
  • Διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στον χώρο μας υπό την επίβλεψη στελέχους μας

Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από την τεράστια πείρα μας στον χώρο, τη διαρκή εξέλιξη και εκπαίδευση των στελεχών μας στις νέες τεχνολογίες και τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και προστασίας του περιβάλλοντος που προσφέρουν τα υδατοδιαλυτά χρώματα.

 
 
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας!

 
 
*
 
*
 
*
 
 
 
*